Lamentem la mort del nen de 4 anys, que va ser rescatat per ofegament dilluns a l’Hotel Evenia

 

Un nen de quatre anys va estar a punt d’ofegar-se a la piscina  de l'hotel Evenia Olympic de Lloret de Mar aquest dilluns a la tarda. La criatura es trobava ingressada a l’hospital Josep Trueta de Girona, on es recuperava de l’accident aquàtic.

La rapidesa amb la qual van actuar els socorristes i la Policia Local de Lloret van permetre poder reanimar la criatura i, per tant, recuperar-la. Un cop estabilitzat, el nen va ser traslladat amb l’helicòpter medicalitzat del SEM fins a l’hospital Trueta, on estava  ingressat.

El succés es va produir cap a les quatre de la tarda, des de l’hotel es va alertar la Policia Local que hi havia una criatura que s’estava ofegant i que els socorristes li havien començat a realitzar les maniobres de reanimació. Ràpidament es van activar efectius de la Policia i també es va alertar el SEM. Un cop a lloc, els agents de la Policia Local van seguir practicant-li les maniobres RCP i van fructificar. La criatura va poder remuntar i es va poder estabilitzar per ser traslladat. 

Mentrestant, l’helicòpter del SEM va aterrar a les pistes d’atletisme i també van anar a lloc una ambulància. Els efectius del SEM van ser els encarregats de traslladar la criatura amb l’ambulància al mitjà aeri i posteriorment, fins al Trueta. Centre on desde dilluns el nen de quatre anys -de Barcelona i nacionalitat marroquina- romania encara ingressat, lamentablement la pasada nit de dijous el nen no ha pogut superar les circumstàncies de l’ofegament i a mort. Lamentem aquest succés.Fuente: Diari de Girona

Comentarios

Comentar artículo