El litoral de Lloret al programa “Gent de Mar” d’Esport 3

El capítol s’emet avui a les 22.25 al canal Esport 3 i hi apareixen els lloretencs i lloretenques Narcís Fors, l’entitat Xino Xano i el Club esportiu Lloret Aigües Obertes

CULTURA 01/08/2022
c6cfd6ca-3642-44f8-954f-d87f09016bbd

El litoral de Lloret de Mar explicat a través de diferents lloretencs i lloretenques és avui el protagonista de la sèrie “Gent de Mar”, que es va estrenar el passat 4 de juliol i consta de cinc episodis d’una durada de 30 minuts cadascun. Aquesta sèrie compta amb el suport de Lloret Turisme, en paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, “tenim un litoral privilegiat i una oferta de turisme actiu ja sigui a través del caiac, l’snorkel, el paddel surf o les Rutes de Mar  que propicia la seva descoberta i aquest programa és una oportunitat excel·lent per donar a conèixer aquesta proposta de valor de la destinació”.

Lloret de Mar és la protagonista d’aquest cinquè capítol on en Rai Puig es trobarà amb en Narcís Fors, apassionat del caiac de mar que a més d’instructor i propietari de l’empresa Kayak Adventure és constructor de caiacs de fusta, una disciplina que va aprendre d’un mestre canadenc a Lund, un poble a 100 kilòmetres de Vancouver.

A més d’en Narcís Fors en Rai també s’endinsarà en la vinculació històrica de Lloret de Mar amb el mar a través de la Tirada a l’Art, una antiga tècnica de pesca d’arrossegament que es celebra, en format popular, cada primer diumenge de desembre i cada primer diumenge de febrer organitzada per l’entitat Xino-Xano. Per últim, també conversarà amb el club de natació Lloret Aigües Obertes que donarà a conèixer les Rutes de Mar de Lloret, una xarxa pública de senders marins que transcorren paral·lels als camins de ronda del nostre litoral, estan senyalitzats i abalisats per a la pràctica de la natació en aigües obertes de manera segura.

Per últim, l’Evarist March, biòleg especialista en botánica i guia naturalista explicarà a en Rai d’on prové el nom de “Lloret” i ens ensenyarà els diferents tipus d’algues que existeixen a la nostra zona.

Lo más visto