Policia Local, Protecció Civil, MMEE i Bombers intervenen en la localització del cos sense vida d’un home precipitat en uns rocalls de Blanes

La víctima és un jove de 28 anys de nacionalitat estrangera que havia accedit a la part barrada al pas del camí de ronda que surt de Cala Bona en sentit nord

NOTICIAS 04/08/2022
Precipitat Camí de Ronda Cala Bona 1-V2

Efectius de la Policia Local de Blanes, Protecció Civil, Bombers de la Generalitat i Mossos d’Esquadra han intervingut el matí d’aquest dimarts en la localització del cos sense vida d’un home que havia caigut en uns rocalls. La víctima és un jove de 28 anys de nacionalitat estrangera que havia accedit a la part barrada al pas del camí de ronda que surt de Cala Bona en sentit nord.

Aquesta part del camí de ronda finalitza amb una tanca amb uns rètols on s’adverteix sobre la prohibició de saltar-la pel perill que comporta per a la seguretat de les persones. Per circumstàncies que es desconeixen, el jove hauria accedit a aquesta part tancada per evitar accidents, i hauria caigut pels rocalls que l’envolten el camí, situat entre uns 12 i uns 15 metres d’alçada.

A les 10 del matí un home ha alertat una socorrista que s’estava preparant per l’inici de l’activitat del Servei de Vigilància, Socorrisme i Salvament Aquàtic, al Lloc de Socors de Cala Bona, perquè havia vist el cos d’una persona sobre uns rocalls del costat de la cala. Immediatament, la socorrista ha verificat que era cert, i ha posat en marxa tot el sistema de seguretat i emergència.

Després de comprovar que la persona precipitada havia mort, se l’ha tapat amb una manta tèrmica a l’espera que les autoritats judicials dictaminessin l’aixecament del cadàver. A partir de llavors, el tema ha passat a estar a mans dels Mossos d’Esquadra, que hauran de continuar les diligències.  En la localització del cos sense vida han intervingut efectius de la Policia Local de Blanes, Protecció Civil –que ha donat suport des de l’aigua amb l’embarcació lleugera del Servei de Vigilància, Socorrisme i Salvament Aquàtic-, i Bombers de la Generalitat.

Te puede interesar
Lo más visto