La lloretenca Laura Gibert grava el seu primer ‘single’

És el seu primer projecte, després del pas pel concurs 'Eufòria' de TV3 i el doble concert al Palau Sant Jordi.

NOTICIAS 05/10/2022
Laura-Gibert

La lloretenca Laura Gibert està gravant el seu primer ‘single, després del seu pas pel concurs ‘Eufòria’ de TV3. És una cançó de la que no se’n sap encara el nom, però sí els autors. Són Victor Arbelo i Roger Argemí, amb el suport de Daniel Anglès, vinculat al concurs.

La mateixa Laura ha explicat, a Nova Ràdio Lloret, que està “molt emocionada” amb aquest nou projecte. I afegeix que està preparant el videoclip que acompanyarà la cançó.

La Laura destaca que aquest ‘single’ és un repte que li permet a més ballar en el videoclip, la seva altra gran passió, tal i com va demostrar al programa de televisió així com al concert del Palau Sant Jordi.

Laura Gibert és una jove de Lloret de Mar, que s’ha fet famosa -com la resta de concursants- amb el programa ‘Eufòria’ de TV3. No va guanyar la primera edició, però va participar en la doble actuació d’aquest estiu, on tots 16 van omplir el Sant Jordi.

Ara la carrera artística de la Laura continua, amb la gravació del seu primer ‘single’.

Te puede interesar
3967791559595344291

El juego político de poner palos en la rueda.

IB
NOTICIAS 11/10/2023

La falta de propuestas por parte de la oposición , centra su esfuerzo en criticar y poner palos en la rueda. Sirve para el pueblo que sus representantes gasten energía y tiempo o sería mas conveniente buscar soluciones en un pueblo que lleva años retrocediendo a nivel económico, social y de educación

Lo más visto
B220970

Lloret de Mar es vesteix de lila pel 25N

IB
NOTICIAS 24/11/2023

Més d’una quinzena d’establiments (comerç i restauració) adherits tenen els aparadors, o en el lloc més visible del local, un llaç lila i la frase: “Prou violències masclistes” pintats per una il·lustradora local. A més, tots els negocis adherits a la campanya disposen d’unes cistelles amb els llaços liles elaborats pels grups de dones de Càritas Lloret