L’Ajuntament de Lloret nega l’autorització per rebre els residus procedents de Solius

El consistori és el titular de l’abocador i del Centre de Tractament de Residus (CTR) de Lloret

NOTICIAS 13/02/2023
a17fd6d4-93a7-4ce1-beb3-f13f61eafe3b

L’equip de govern municipal, en relació a la comunicació per part de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) del tancament de l’abocador de Solius i la derivació de les deixalles de municipis de Gironès i Alt Empordà a Lloret manifesta que:

L’Ajuntament de Lloret, com a titular de l’abocador i del Centre de Tractament de Residus (CTR) nega l’autorització per rebre els residus procedents de Solius.
L’Ajuntament de Lloret entén la problemàtica i la bona intenció de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) però no pot acceptar la solidaritat que se li demana quan no ha estat corresposta per a molts dels ajuntaments usuaris d’aquests equipaments.
Els darrers dies l’equip de govern i l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) s’han reunit en diverses ocasions per afrontar conjuntament la problemàtica des de la lleialtat institucional i buscant el bé.
L’Ajuntament de Lloret i l’Agència Catalana de Residus (ARC) s’han emplaçat a continuar treballant en relació a la problemàtica que comporta el tancament de l’abocador de Lloret i de la seva futura clausura així com a la renovació del conveni d’ambdues parts.
L’Ajuntament de Lloret entén i fa seva la preocupació mostrada pels veïns i entitats del municipi.

Te puede interesar
20231211_accessible.png_579601958

Catalunya, referent en accessibilitat universal

IB
NOTICIAS 11/12/2023

Ja està en vigor el Codi d’Accessibilitat de Catalunya, que detalla les mesures en matèria d’accessibilitat aplicables a l’edificació, el transport, l’urbanisme, els productes i els serveis, tant públics com privats i en espais ja existents o els de nova creació.

Lo más visto