Els Jardins de Santa Clotilde de Lloret són la imatge del programa de les Jornades Europees de Patrimoni

Les Jornades Europees de Patrimoni se celebraran dels dies 13, 14 i 15 d’octubre

NOTICIAS 03/03/2023
1bdffe88-b5f2-40a1-a579-1941db62c9e7

Satisfacció a l’Ajuntament de Lloret perquè l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural ha escollit una imatge dels Jardins de Santa Clotilde de Lloret per anunciar les Jornades Europees de Patrimoni que se celebraran el cap de setmana del 13, 14 i 15 d’octubre. 

El lema de l’edició d’enguany és Patrimoni Viu en el qual el Consell d’Europa convida a descobrir les habilitats dels oficis i les professions que ens permeten salvaguardar  i conservar el nostre patrimoni cultural. 

La directora de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Lloret, Anna Fuentes, ha mostrat la seva satisfacció perquè s’hagi escollit els Jardins de Santa Clotilde per il·lustrar les Jornades Europees de Patrimoni Cultural. Fuentes ha dit que el treball i l’esforç per posicionar els Jardins de Santa Clotilde en el mapa cultural català, espanyol i europeu es veuen recompensats amb accions com aquesta. 

Per la seva banda, el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, ha destacat que és un orgull per Lloret que s’hagi escollit aquesta imatge i més, ha afegit, en el marc de la celebració de Lloret com a Capital de la Cultura Catalana.

Te puede interesar
Lo más visto