Jaume Dulsat renuncia formalment al càrrec d’alcalde en un Ple extraordinari

El ple s’ha celebrat avui a la tarda

NOTICIAS 09/03/2023
e461cccc-31b1-4fac-a9fb-257175ff4a00

L’alcalde de Lloret ha renunciat avui formalment al càrrec. L’acte de renúncia s’ha realitzat en un Ple extraordinari aquesta tarda a la Sala de Plens que s’ha omplert de ciutadans i ciutadanes de Lloret. Dulsat havia entrat per registre d’entrada la seva renúncia el passat 1 de març.

Jaume Dulsat ha remarcat que la seva renúncia es deu a “motius estrictament laborals” donat que la nova feina, a la qual s’incorporava avui, no li permetia la dedicació que ell considera que necessita l’alcaldia de Lloret. Una dedicació que ha explicat que “és de 24 hores, 365 dies a l’any, i que es menja tot la resta de la teva vida”. I ha remarcat que “aquesta renúncia em dol perquè la feina com alcalde ha estat la feina de la meva vida però és el que toca fer”.

L’alcalde de Lloret ha agraït el bon to que han tingut els plens durant aquests anys i ha explicat que ha treballat perquè l’equip de govern actués com “unitats d’acció” malgrat els diferents grups polítics.

A partir d’avui, el primer tinent d’alcalde, Albert Robert, assumeix el càrrec d’alcalde de funcions fins que es celebri la sessió extraordinària del nou alcalde.

Te puede interesar
Lo más visto