Albert Robert nou alcalde de Lloret de Mar

Fins ara havia estat primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament

NOTICIAS 16 de marzo de 2023
7afa0c36-2d0c-443a-a4e8-a73bab2bfc7b

Albert Robert ja és el nou alcalde de Lloret. La sessió d’investidura s’ha celebrat en un Ple extraordinari on primerament s’ha realitzat la Constitució de la Mesa d’Edat conformada pel regidor de major edat, Eduardo López, que actuava com a President de la Mesa; el regidor més jove, Albert Ferràndez que actuava com a vocal, i pel Secretari de l’Ajuntament, com que actuava com a secretari de la Mesa.

Robert ha estat escollit amb un total de 12 vots (5 de JuntsXLloret, 3 d’ERC i 4 dels no adscrits que actualment formen part de l’equip de govern).

Durant el discurs d’investidura Robert ha destacat que “És un dia especial per a mi, assumeixo oficialment el càrrec d’alcalde, em sento molt honorat d’agafar el testimoni d’en Jaume Dulsat, amb qui he treballat intensament els últims vuit anys. En els pròxims anys, sortiran nous reptes a superar i noves oportunitats per aprofitar; si sumem esforços i implicació, tant del sector públic com del privat, ens en sortirem”. Després del parlament el President de la Mesa d’Edat li ha fet entrega de la vara de comandament com a nou Alcalde de Lloret de Mar. 

El primer acte institucional que ha fet Albert Robert com alcalde és el lliurament de la Dona Marinera a l’ex alcalde, Jaume Dulsat, en agraïment a la seva dedicació a la vila.

Albert Robert substitueix a Jaume Dulsat que va fer efectiva la seva renúncia formal en un Ple Extraordinari per motius laborals el passat 6 de març.

Te puede interesar

Es celebra la Junta Local de Seguretat a Lloret

L’alcalde ha presidit la Junta i han assistit el subdelegat del govern espanyol a Girona, Albert Bramon, i la delegada del govern a Catalunya, Laia Cañigueral amb els diferents comandaments dels cossos policials de Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guardia Civil, Bombers i Protecció Civil

98c092ee-2e7d-476a-9b69-2301ca11ee31

L’Ajuntament de Lloret crea el Consell Local de Salut

Està presidit per l’alcalde i el composen els departaments vinculats amb l’àmbit de la salut i diferents representats dels àmbits d’hospitalització, atenció primària i sociosanitària de la Corporació de Salut de Maresme i la Selva

96f7cb27-2985-4b02-be64-430887ebb13c