La Capital de la Cultura Catalana posa en marxa el ‘Poeta de guàrdia’: rebre una trucada perquè et recitin un poema

La iniciativa es farà el 21 de març, el Dia Mundial de la Poesia, i les inscripcions ja estan obertes

CULTURA 16/03/2023
6a06abf1-e356-4d40-898d-cc01ff3dc924

La iniciativa s’anomena Poeta de guàrdia i es durà a terme el 21 de març. És una iniciativa de Lloret Capital de la Cultura Catalana 2023 per a commemorar el Dia Mundial de la Poesia. La proposta es va posar en marxa a Barcelona en el marc del Festival Grec i s’ha adaptat per Lloret en el marc de la capitalitat.

Les persones que vulguin gaudir-ne, ja es poden inscriure a través del web dedicat a la capitalitat de la cultura catalana omplint el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/1wDszHeSCkgZEKnpWJNgcmzyXaceMolctUHvFmJK7Hc4/edit

La idea consisteix en què les persones inscrites inscriguin, el dia 21 rebran la trucada d’un rapsode que els recitarà un poema per telèfon. El coordinador de la iniciativa, l’actor lloretenc Joan Pau Romaní, explica que han dividit els poemes en tres temàtiques i que els oients podran triar quina temàtica prefereixen: tenim tres propostes: una sobre Lloret, una sobre la vida i una sobre l’amor; la persona que sentirà el poema pot escollir la temàtica i nosaltres escollirem el poema.

En total hi haurà set rapsodes, que recitaran poesies de poetes molt variats, tant de Lloret com de fora. Afegeix Romaní que hi ha poetes molt variats, de Lloret, catalans o estrangers, i tot són poesies que tenen molta força.

La iniciativa està oberta a tothom, sense límit d’edat. Les persones que s’hi apuntin, han d’indicar també l’hora en què voldran que se’ls truqui el 21 de març per poder escoltar el poema.

Te puede interesar
Lo más visto