L’alcalde de Lloret rep a Susana Becerra, esportista lloretenca que participarà als Jocs Olympics de Granollers

Susana Becerra ha participat ja sis vegades als Special Olympics

NOTICIAS 23/03/2023
e4d7bb66-2601-446d-8bc0-60fd1b61f7ec

L’alcalde de Lloret, Albert Robert, acompanyat de la regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany,  i el regidor de persones amb capacitats diferents, Albert Ferràndez, han rebut a l’alcaldia a l’esportista Susana Becerra per fer-li un reconeixement. Robert ha explicat que “Susana Becerra és una gran ambaixadora lloretenca que novament participarà en uns jocs Special Olympics el que és un orgull per Lloret”. L’esportista ja té una llarga trajectòria esportiva donat que ha participat sis vegades als Special Olympics en modalitat esportives diferents, principalment en bàdminton, basquet i hoquei adaptat, la darrera al 2019 al Special Olympics d’Abu Dhabi amb bàdminton. Aquesta vegada participa en la modalitat esportiva de bàsquet i ho fa amb el seu equip, el Club Esportiu El Vilar de la Fundació Aspronis. Per Susana Becerra és “un orgull per mi i pel meu equip participar en aquests Special Olympics”.

A més de Susana Becerra també participarà als Jocs Special Olympics l’esportista Manel Munera, nascut a Lloret de Mar però que actualment resideix a Palafolls.

El pas de la torxa Special Olympics per Lloret

El proper 28 de març Lloret serà una de les 14 poblacions escollides pel pas de la torxa Olímpica. Serà a les 11h a les pistes d’atletisme quan diferents esportistes Special Olympics recorreran 1.000 metres en relleus acompanyats d’alumnes dels centres educatius de diferents cursos de 6è i 1è d’ESO de Lloret fins arribar a l’escenari on s’encendrà el peveter olímpic.

La regidora d’Esports ha explicat que “Lloret ha estat escollida per dos motius; per la seva organització dels Special Olympics 2006 on va concentrar més de 2.000 esportistes i 1.000 voluntaris i per la seva aposta per l’esport inclusiu”.
 
 
 

Te puede interesar
Lo más visto