L’alcalde de Lloret rep a Susana Becerra, esportista lloretenca que participarà als Jocs Olympics de Granollers

Susana Becerra ha participat ja sis vegades als Special Olympics

NOTICIAS 23/03/2023
e4d7bb66-2601-446d-8bc0-60fd1b61f7ec

L’alcalde de Lloret, Albert Robert, acompanyat de la regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany,  i el regidor de persones amb capacitats diferents, Albert Ferràndez, han rebut a l’alcaldia a l’esportista Susana Becerra per fer-li un reconeixement. Robert ha explicat que “Susana Becerra és una gran ambaixadora lloretenca que novament participarà en uns jocs Special Olympics el que és un orgull per Lloret”. L’esportista ja té una llarga trajectòria esportiva donat que ha participat sis vegades als Special Olympics en modalitat esportives diferents, principalment en bàdminton, basquet i hoquei adaptat, la darrera al 2019 al Special Olympics d’Abu Dhabi amb bàdminton. Aquesta vegada participa en la modalitat esportiva de bàsquet i ho fa amb el seu equip, el Club Esportiu El Vilar de la Fundació Aspronis. Per Susana Becerra és “un orgull per mi i pel meu equip participar en aquests Special Olympics”.

A més de Susana Becerra també participarà als Jocs Special Olympics l’esportista Manel Munera, nascut a Lloret de Mar però que actualment resideix a Palafolls.

El pas de la torxa Special Olympics per Lloret

El proper 28 de març Lloret serà una de les 14 poblacions escollides pel pas de la torxa Olímpica. Serà a les 11h a les pistes d’atletisme quan diferents esportistes Special Olympics recorreran 1.000 metres en relleus acompanyats d’alumnes dels centres educatius de diferents cursos de 6è i 1è d’ESO de Lloret fins arribar a l’escenari on s’encendrà el peveter olímpic.

La regidora d’Esports ha explicat que “Lloret ha estat escollida per dos motius; per la seva organització dels Special Olympics 2006 on va concentrar més de 2.000 esportistes i 1.000 voluntaris i per la seva aposta per l’esport inclusiu”.
 
 
 

Te puede interesar
3967791559595344291

El juego político de poner palos en la rueda.

IB
NOTICIAS 11/10/2023

La falta de propuestas por parte de la oposición , centra su esfuerzo en criticar y poner palos en la rueda. Sirve para el pueblo que sus representantes gasten energía y tiempo o sería mas conveniente buscar soluciones en un pueblo que lleva años retrocediendo a nivel económico, social y de educación

Lo más visto
B220970

Lloret de Mar es vesteix de lila pel 25N

IB
NOTICIAS 24/11/2023

Més d’una quinzena d’establiments (comerç i restauració) adherits tenen els aparadors, o en el lloc més visible del local, un llaç lila i la frase: “Prou violències masclistes” pintats per una il·lustradora local. A més, tots els negocis adherits a la campanya disposen d’unes cistelles amb els llaços liles elaborats pels grups de dones de Càritas Lloret