Blanes encetarà dissabte la II Mostra Internacional de Curtmetratges Mal del Cap, que després viatjarà a diverses localitats gironines

S’allotjarà a la Sala de Plens a partir de les 19h., oberta a la participació del públic, i inclou 5 treballs seleccionats del Festival Internacional d’Eivissa

NOTICIAS 23/03/2023
Mostra de Curtmetratges Mal del Cap (12)

La ciutat de Blanes acollirà dissabte vinent la II Mostra Internacional de Curtmetratges ‘Mal del Cap’ que, després de la seva estada a Blanes, viatjarà a diferents Localitats del territori: Salt, Girona, Torroella, Lladó, Figueres i Banyoles. Aquest és el segon any consecutiu que les comarques gironines acull aquest esdeveniment.

La mostra de curtmetratges ja va ser a Blanes el desembre de l’any 2021, i ara torna amb l’al·licient que serà aquí on iniciarà el seu periple abans de continuar la seva gira arreu del territori gironí. L’experiència està lligada al Festival Internacional de Curtmetratges Mal del Cap d’Eivissa, que ha rebut enguany més de 2.500 treballs a concurs.

En la mostra s’oferirà una sessió de qualitat on es podrà gaudir d’una selecció que inclou 5 dels millors film que han passat pel festival en la darrera edició, algun dels quals ha estat triat pels Premis Goya, així com pre-seleccionats als Premis Òscar de Hollywood. En aquesta edició la mostra s’allotjarà a la Sala de Plens el dissabte 25 de mar a partir de les 7 de la tarda amb entrada d’accés lliure per a tothom.

Abans de la projecció, l’acte de dissabte s’encetarà amb la inauguració oficial de la mostra, i la primera projecció comptarà amb la participació d’Imma Saranova i Pedro López, directors del Festival Mal del Cap. Pel que fa als 5 curtmetratges que es projectaran, sumen poc més de una hora, i són els següents: ‘Safe’ (Josema Roig, 2021); ‘Parlez Vous’ (Aitor de Kintana, 2022); ‘Neguino’ (Marça Vianna, 2020); ‘Tula’ (Beatriz de Silva, 2022); i ‘Non Grata (Alba Lozano, 2022).

Els treballs que es projectaran són el guanyador del festival, el premi del públic, el premi jove i dos dels seleccionats. Està organitzat per La Guerrilla Comunicacional,  i compta amb la col·laboració de diverses institucions i entitats, entre elles l’Ajuntament de Blanes.

Te puede interesar
Lo más visto