El grup Electrobacasis portarà la revetlla de Sant Jordi a Lloret

Es tracta d’un dels actes inclosos en la Capital de la Cultura Catalana i portarà una proposta que trenca els tòpics, en aquest cas d’una “típica” orquestra de música clàssica amb els grans temes musicals de tots els temps

CULTURA 20/04/2023
b50d2430-b813-46fb-8da1-2b902396bde9

Lloret ha presentat un programa de Sant Jordi per a aquest 2023 que presenta com a principal novetat la revetlla de Sant Jordi amb un concert a càrrec d’Electrobacasis que tindrà lloc a l’aparcament de la Piscina Municipal de Lloret el proper dissabte 22 d’abril, a les 21.30 h.

Trencant els tòpics d’una “típica” orquestra de música clàssica, la Camerata Bacasis aposta per trencar totes les barreres. Un gran espectacle amb els temes de més èxit, els grans hits dels últims 50 anys: ElectroBacasis. Des de temes d’ABBA, passant pel rock català, un YMCA o fins a músiques dels DJ més actuals com Avicii o David Guetta, entre molts altres. L’alcalde de Lloret, Albert Robert, ho explica: “En aquest any que ostentem la Capital de la Cultura Catalana volíem posar encara més en valor aquesta diada que és tan estimada pels catalans i catalanes, i què millor que una actuació musical que, a més, és original i encaixa perfectament amb la nostra programació de la Capitalitat, que vol justament això: trencar tòpics”.

Una trentena de músics i el DJ Arzzett (actual resident a Coco Village i Seven Seven) faran gaudir al públic i el faran aixecar de la butaca per ballar, cantar i passar-ho bé! El concert també comptarà en alguns moments puntuals amb la cantant Marta Aguilera, que amb la seva veu dolça, potent i plena d’emotivitat ens farà posar els pèls de punta.  

Prèviament, el dijous 20 d’abril, el programa arrenca amb la Festa de la Cultura Lloretenca, a les 19.30 h, al Teatre de Lloret. El regidor de Promoció  Cultural, Cristian Fernandez, explica que “Es tracta de la nostra principal festa cultural on fem lliurament dels premis del concurs Literatura de Viatges, el Joan Llaverias, de contes il·lustrats infantils, i el guardó Sa Gavina, que s’atorga a una entitat o persona de la vila que hagi acumulat mèrits en l’àmbit de les arts i les lletres”. 

El dissabte 22 d’abril també hi haurà, a les 11.30 h, a la Biblioteca Municipal el Racó dels Contes amb Contes de Sant Jordi a càrrec de H6Clown. 

Finalment, la Diada de Sant Jordi arribarà la tradicional Fira del Llibre i la Rosa, que enguany celebra la seva 42a edició i que comptarà amb quaranta una parades al passeig de Jacint Verdaguer entre les 9 i les 20 h. A les 17h haurà l’espectacle infantil “La Xerinola de Sant Jordi” a càrrec de Rikus animació familiar i tanca el programa l’audició de sardanes amb la Cobla Bisbal Jove, a les 19 h, a la plaça de la Vila.

Lo más visto