Blanes acull divendres la presentació del llibre ‘Dotze relats i altres textos’ de Joaquim Ruyra a la Sala de Plens

La tria ha anat a càrrec de l’especialista de l’autor, Lluïsa Julià, i la presentació anirà a càrrec de la periodista gironina Laura Juanola, i de l’editora d’Ela Geminada, Laia Regincós

CULTURA 02/05/2023 Ayuntamiento Blanes
Presentació Llibre Joaquim Ruyra 2023

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes acollirà divendres un acte senzill però carregat de contingut històric cultural i literari. Es tracta de la presentació del llibre ‘Dotze relats i altres textos’ de Joaquim Ruyra, que ha publicat l’abril d’aquest any Edicions de la Ela Geminada. És una manera més de poder redescobrir qui està considerat una figura clau de la literatura catalana moderna i un dels grans narradors del segle XX.

El seu conjunt ofereix aspectes desconeguts o poc destacats d’aquest gran escriptor de Blanes –un municipi on va participar de la vida literària i on va viure-hi després de casar-se-, i en aquesta ocasió de la mà de qui és la gran especialista i coneixedora de la seva obra, Lluïsa Julià. Ha estat ella qui se n’ha encarregat de fer la tria dels textos del llibre, i que també ha tingut cura del pròleg.

La presentació tindrà lloc divendres a les 6 de la tarda, i es farà en forma d’entrevista que anirà a càrrec de la periodista gironina Laura Juanola, qui durant molts anys va ser la corresponsal del diari El Punt-Avui a Blanes. també participarà Laia Regincós, editora d’Ela Geminada. Amb motiu de la presentació, també es comptarà amb la col·laboració de la Llibreria Ça Trencada de Blanes perquè, qui estigui interessat en adquirir-ne un exemplar, pugui fer-ho durant l’acte.

Lo más visto