La fotografia de Fèlix Fuentes guanya la segona edició del concurs de fotografia comunitària de Lloret

El concurs ha rebut una trentena de fotografies

NOTICIAS 10/05/2023 IB IB
d3a4ffaf-8a7c-4204-afb2-2a60d2f6bd6e

Avui a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Lloret ha tingut lloc el lliurament de premis de la segona edició de fotografia comunitària de Lloret. Durant els últims dos mesos, la ciutadania del municipi ha pogut participar a través de la fotografia en la visibilització dels actius presents als barris de Lloret.

Enguany la convocatòria d'aquest any convidava a capturar imatges d'espais de trobada, d'activitats, i/o festivitats que els participants consideraven actius per a la salut pels beneficis que aporten les relacions que s'hi donen.

Amb aquest objectiu, el procés participatiu d'aquest any ha donat rellevància a la participació i implicació de les entitats en tot el procés en considerar-les promotores d'aquestes relacions.

El concurs ha rebut una trentena de fotografies les quals han passat una preselecció liderada per representants d'entitats del municipi.

La ciutadania ha tingut finalment el vot decisiu a la fase final, essent la votació popular tot un èxit de participació.

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jimenez, explica que “Després d'un període marcat per la necessitat de mantenir les distàncies per motius de salut, la proposta ha volgut promoure la mirada, com a éssers socials que som, de les relacions com a factor imprescindible per a la salut individual i comunitària”.

Avui s'ha dut a terme l'entrega de premis a les tres fotografies guanyadores, tancant així l'edició d'enguany. El guanyadors han estat:

Primer premi: Fèlix Fuentes "Xocolatada al barri". 

 

Te puede interesar
Lo más visto