L’Ajuntament de Lloret recull 1.655 kg de residus especials de petit format a les minideixalleries durant el 2022

És entre un 8-10% més respecte el 2021

NOTICIAS 14/05/2023
image

Disquets i cassets, bombetes, cartutxos d’impressora, piles i bateries de mòbil, CD i DVD i aparells elèctrics i electrònics de mida petita formen part dels 1.655 kg de residus especials de petit format que s’han recollit a les minideixalleries de Lloret durant el 2022. Aquestes xifres suposen un increment d’entre el 8-10% respecte el 2021. 

En paraules de l’alcalde de Lloret, Albert Robert, “Es tracta de materials que sovint tenim a casa i no sabem on dipositar però que són altament contaminants, i gràcies a les minideixalleries es facilita que se’n pugui fer una recollida selectiva adequada”. 

Lloret disposa de 6 minideixalleries situades en llocs cèntrics i propers a equipaments municipals. Aquests punts complementen el servei  ofert des de la deixalleria municipal.

Les minideixalleries es troben als carrers i les places següents:

C. Hipólito Lázaro (lateral de la Casa de la cultura)
C. Rector Felip i Gibert (davant l’accés al Mercat municipal i centres escolars Esteve Carles i Immaculada Concepció)
Av. Aiguaviva (front l’entrada principal de la llar d’infants Lola Anglada)
Av. Josep Pla i Casadevall (davant l’entrada de la llar infants Els Pops i escola Àngels Alemany)
Plaça Esteve Fàbregas (prop punt informació juvenil El Puntet de Fenals)
Plaça de les Regions
 
 
 

Te puede interesar
3967791559595344291

El juego político de poner palos en la rueda.

IB
NOTICIAS 11/10/2023

La falta de propuestas por parte de la oposición , centra su esfuerzo en criticar y poner palos en la rueda. Sirve para el pueblo que sus representantes gasten energía y tiempo o sería mas conveniente buscar soluciones en un pueblo que lleva años retrocediendo a nivel económico, social y de educación

Lo más visto
B220970

Lloret de Mar es vesteix de lila pel 25N

IB
NOTICIAS 24/11/2023

Més d’una quinzena d’establiments (comerç i restauració) adherits tenen els aparadors, o en el lloc més visible del local, un llaç lila i la frase: “Prou violències masclistes” pintats per una il·lustradora local. A més, tots els negocis adherits a la campanya disposen d’unes cistelles amb els llaços liles elaborats pels grups de dones de Càritas Lloret