El dissabte 1 de juliol comença la 97ena temporada de sardanes a Lloret les nits d’estiu

S’han programat un total de 9 audicions entre els mesos de juliol i agost

NOTICIAS 28/06/2023

Aquest proper dissabte 1 de juliol comença la 97ena temporada de sardanes a Lloret les nits d’estiu. La cita serà a les 22.00h de la nit amb la Flama de Farners i, excepcionalment es farà a la plaça de l’Església. La resta d’audicions tindran lloc a la plaça de la Vila.

En total s’han programat 9 audicions aquest estiu a Lloret programades entre els mesos de juliol i agost hi seran presents la Flama de Farners, la Ciutat de Girona, la Vila de la Jonquera, la Principal del Llobregat, la Bisbal Jove, la Mediterrània i la Jovenívola de Sabadell. Totes les audicions es faran en el seu espai i horari habitual, els dissabtes a les 22:00 h a la plaça de la Vila, excepte la primera que tindrà lloc a la plaça de l’Església.

A banda de els audicions dels dissabtes, també s’han programat sardanes els dies 23, 24, 25 i 26 de juliol en el marc de la Festa Major de Santa Cristina i el 10 de juliol dins de la Festa Major de Les Alegries.

Es tracta de la 97ena temporada. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Lloret, Isabel Bernal, ha recordat que les audicions de sardanes a Lloret les nits d’estiu van començar a celebrar-se a principis dels anys 20 del segle passat i, amb alguns alts i baixos s’han mantingut seguides, i per tant Lloret pot afirmar amb orgull que presenta la 97ena temporada i que està a punt de celebrar el centenari.

Te puede interesar
20231211_accessible.png_579601958

Catalunya, referent en accessibilitat universal

IB
NOTICIAS 11/12/2023

Ja està en vigor el Codi d’Accessibilitat de Catalunya, que detalla les mesures en matèria d’accessibilitat aplicables a l’edificació, el transport, l’urbanisme, els productes i els serveis, tant públics com privats i en espais ja existents o els de nova creació.

Lo más visto