El dissabte 1 de juliol comença la 97ena temporada de sardanes a Lloret les nits d’estiu

S’han programat un total de 9 audicions entre els mesos de juliol i agost

NOTICIAS 28 de junio de 2023

Aquest proper dissabte 1 de juliol comença la 97ena temporada de sardanes a Lloret les nits d’estiu. La cita serà a les 22.00h de la nit amb la Flama de Farners i, excepcionalment es farà a la plaça de l’Església. La resta d’audicions tindran lloc a la plaça de la Vila.

En total s’han programat 9 audicions aquest estiu a Lloret programades entre els mesos de juliol i agost hi seran presents la Flama de Farners, la Ciutat de Girona, la Vila de la Jonquera, la Principal del Llobregat, la Bisbal Jove, la Mediterrània i la Jovenívola de Sabadell. Totes les audicions es faran en el seu espai i horari habitual, els dissabtes a les 22:00 h a la plaça de la Vila, excepte la primera que tindrà lloc a la plaça de l’Església.

A banda de els audicions dels dissabtes, també s’han programat sardanes els dies 23, 24, 25 i 26 de juliol en el marc de la Festa Major de Santa Cristina i el 10 de juliol dins de la Festa Major de Les Alegries.

Es tracta de la 97ena temporada. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Lloret, Isabel Bernal, ha recordat que les audicions de sardanes a Lloret les nits d’estiu van començar a celebrar-se a principis dels anys 20 del segle passat i, amb alguns alts i baixos s’han mantingut seguides, i per tant Lloret pot afirmar amb orgull que presenta la 97ena temporada i que està a punt de celebrar el centenari.

Te puede interesar

L’Ajuntament de Lloret crea el Consell Local de Salut

Està presidit per l’alcalde i el composen els departaments vinculats amb l’àmbit de la salut i diferents representats dels àmbits d’hospitalització, atenció primària i sociosanitària de la Corporació de Salut de Maresme i la Selva

96f7cb27-2985-4b02-be64-430887ebb13c