MontPhoto celebra la seva 27a edició reafirmant el seu compromís amb la conservació de la natura

El concurs internacional de fotografia de la natura MontPhoto ha rebut més de 11.000 fotos procedents de mil participants. Per països, Espanya, Itàlia, Xina i Alemanya han estat els que han aportat més participants al concurs

NOTICIAS 21/08/2023
c7208de2-ecc1-448f-9a72-c7276657ae90

Els guanyadors del concurs es donaran a conèixer durant el Festival Internacional MontPhoto que se celebrarà entre el 6 i el 8 d'octubre del 2023 a Lloret del Mar.
Entre els ponents ja anunciats pel Festival MontPhoto del 2023 destaquen Milos Prelevic, compromès i apassionat fotògraf subaquàtic serbi; Isabel Diez San Vicente, reconeguda i singular artista fotògrafa; Anna Surinyach, fotoperiodista independent de drets humans i Evelyn Segura, comunicadora de gran repercussió mediàtica en la conservació de la natura.
El concurs internacional de fotografia de la natura MontPhoto ha rebut per a la seva edició del 2023 més de 11.000 fotos fetes pels més de mil participants que s'han presentat al concurs.

Participants procedents de tot el món, mantenen la internacionalització creixent d'un projecte que cada vegada compta amb més acceptació i diversitat mundial.

Per països, de fet, darrere d'Espanya amb menys del 40% de participació, se situen Itàlia, la Xina, Alemanya i els Estats Units, seguits d'altres països europeus com el Regne Unit, França o Hongria.

Els guanyadors del concurs es donaran a conèixer durant el Festival Internacional MontPhoto que arriba a la seva 27a edició i que se celebrarà, com cada any, a la localitat de Lloret del Mar. Com a gran novetat el festival passarà a celebrar-se íntegrament en format mixt: on line i presencial. Una edició que tindrà lloc entre el 6 i el 8 d’octubre.

Entre els ponents ja anunciats per a aquesta edició del festival destaquen Milos Prelevic, compromès i apassionat fotògraf subaquàtic serbi; Isabel Díez San Vicente, reconeguda i singular artista fotògrafa membre de la Comunitat MontPhoto; Anna Surinyach, fotoperiodista independent de drets humans editora de la revista 5W i Evelyn Segura, comunicadora de gran repercussió mediàtica en la conservació de la natura.

A més, com a part del compromís mediambiental de MontPhoto, durant el festival podreu visitar exposicions sobre educació ambiental i una exposició sonora d'una de les millors fonts sonores de natura del nostre país.

Tota la informació sobre el festival, així com l'accés a la compra d'entrades estarà disponible ben aviat a la web fest.montphoto.com

Te puede interesar
Lo más visto