Dilluns 28•A: Una falsa alarma provoca la mobilització de set dotacions del servei d'emergències de Lloret de Mar.

tres unitats de bombers es van dirigir a la carrer Pere Codina i Mont al barri de Fenals (Lloret de Mar)

NOTICIAS 28/08/2023 IB IB
3cbc66d5-e831-4ede-8cf8-c8def6267c45-780x470

Avui, dilluns 28 d'agost a les 15:48h,, alertats per l'activació del sistema de detecció d'incendis de l'edifici situat al número 48, que consta de sis plantes i un aparcament. Aquest últim va ser l'origen d'una suposada alarma d'incendi.

L'aparcament, equipat amb aquest sistema d'emergència, va ser la principal preocupació de l'equip de bombers en arribar al lloc i preparar-se per a la possible extinció, ja que els incendis en aquests llocs tancats, amb poca ventilació i diversos vehicles, podrien complicar la tasca dels bombers si s'iniciessin en cadena. Però la realitat va ser diferent. L'equip de bombers, acompanyat per una unitat terrestre del SEM, dues unitats de protecció civil, la policia local i una grua municipal per si calia retirar vehicles de l'aparcament a causa de la suposada propagació de l'incendi, es va adonar que no hi havia cap incident al lloc.

Un extracteur en mal estat va provocar que l'acumulació de fums, que és habitual en un aparcament tancat, no fos absorbida adequadament, activant les alarmes del sistema anti-incendis. Aquesta va ser la conclusió dels bombers, que també van assenyalar que aquest tipus de situacions són relativament comunes, sobretot durant l'estiu. Afortunadament, en aquesta falsa alarma no es van registrar ferits.

Te puede interesar
Lo más visto