Lloret de Mar. Un indret somiat en cerca de la qualitat turística.

Durant molt temps, la comunitat de Lloret de Mar ha cridat per recuperar el turisme de qualitat. En aquest punt, hi ha un debat entre aquells que només volen fer negoci i els que viuen al poble tot l'any

NOTICIAS 28/08/2023 IB IB
istockphoto-506989266-612x612

Durant molt temps, la comunitat de Lloret de Mar ha cridat per recuperar el turisme de qualitat. En aquest punt, hi ha un debat entre aquells que només volen fer negoci i els que viuen al poble tot l'any, i que, a més de voler que a tots els empresaris els vagi bé, volen viure el seu poble de manera tranquil·la durant l'època de vacances. És aquí on aquest any hem vist el nou Alcalde passejant pels carrers de nit al costat de la policia per detectar i prevenir problemes. És una persona jove i sap molt bé quin potencial té Lloret com a destinació turística per als grups, però també vol potenciar el turisme familiar durant el dia.

Com sempre dic, no és fàcil satisfer a tothom, però sí que és important tenir una direcció i objectius clars per treballar. Acabat d'escollir, avui comencem a plantejar els objectius per desenvolupar polítiques turístiques, i hem pogut veure amb satisfacció com diferents mitjans del país i del món destaquen Lloret com un destí valorat per viatjar.

Aquí és on comencem a veure, quan comparem les xifres amb anys anteriors, que Espanya no és aliena al que passa al món. La gent comença a distribuir les seves vacances en diverses mini-vacances durant l'any, i Lloret de Mar ha començat a veure el potencial d'estar obert tot l'any per acollir turisme de congressos, esports i competències, i també el turisme local proper. Les meravelloses platges de Lloret, juntament amb la qualitat humana de l'atenció del poble, demanden que els empresaris comencin a obrir les seves portes durant tot l'any. Això fa que el poble sigui més atractiu i seria interessant oferir incentius als que obren les seves portes i proporcionen feina permanent als residents locals.

Lloret té una ubicació estratègica prop de Barcelona, i amb un tren que arriba al poble veí de Blanes, s'ha de plantejar com atraure a aquest corrent de persones que arriben en tren a visitar la nostra ciutat. Això implica implementar promocions que facin de Lloret un destí atractiu per a ells.

El seu atractiu rau en els seus paisatges, esport com el rem, la pesca, diferents disciplines com el futbol i la natació, amb una piscina olímpica que enveja molts altres llocs. Això fa possible que Lloret il·lumini els seus carrers durant tot l'any. Hem pogut observar el ple ocupament durant aquesta temporada, amb un augment de salaris per als treballadors, ja que la demanda superava l'oferta de personal. Amb polítiques actives de promoció, Lloret podria garantir uns vuit mesos d'alta activitat.

Hem de tenir en compte que les grans cadenes hoteleres estan disposades a oferir promocions per atreure al públic restant i als qui busquen ofertes especials per viatjar, fent més accessible l'accés a Lloret des de llocs com Barcelona, que té turisme durant tot l'any.

Hem de celebrar que després d'un context de pandèmia, Lloret de Mar ha alçat els seus braços, categoritzant novament les seves platges com les millors, mirant al món i oferint els seus serveis turístics, que són la principal indústria del poble. També hem de pensar que aquest nou govern tindrà plans per incentivar altres indústries que generin ocupació durant tots els mesos, com la indústria tèxtil, la indústria del coneixement i el treball a distància des de casa, on sobretot els més joves poden treballar per tota Europa sense moure's, ja que avui existeix una nova manera de treballar. Lloret s'ha convertit en un lloc ideal per viure en parella, en família o sol en plena harmonia i natura.

Els diferents establiments comercials que van començar fa un any i mig han començat a caminar, a treballar i a veure els fruits del seu esforç. Els ciutadans de Lloret tenen la responsabilitat d'invitar amics i familiars d'altres llocs a visitar-los i a creure en el Lloret que tots volem, el de la pau i el treball, on més de la meitat de la població és immigrant i ha vingut a formar part d'aquesta gran cultura, aquesta barreja de raques que ha fet de Lloret un lloc especial per viure, un somni fet realitat per a molts. Més enllà de les estadístiques, en aquest nou lideratge, Lloret es dirigeix cap a un turisme de qualitat i a una responsabilitat empresarial en la millora dels salaris, posant en valor el que tenim, un lloc meravellós al món.

Te puede interesar
Lo más visto
fa15955c-6dbd-4cd4-931d-bc405a374f9b

Gran Desfile de Carnaval

11/02/2024

Inicio en el paseo de Camprodon y Arrieta, pasa por el paseo Verdaguer, el paseo de Agustí Font, la avenida de Just Marlés y la avenida del Rieral.