La Karate Driss Academy guanya una medalla d’or i una de plata al Campionat de Catalunya

La Karate Driss Academy ha guanyat dues medalles en el Campionat de Catalunya, que es va disputar aquest passat cap de setmana.

NOTICIAS 10/10/2023 IB IB
17831134316860037002

La Karate Driss Academy ha aconseguit dues medalles en el Campionat de Catalunya, disputat aquest cap de setmana. Una d'elles va ser d'or, per a Usama Karach, que es va proclamar campió, mentre que l'altra medalla va ser de plata, per a Izan Delgado. També hi va participar Carlota Taulina, que va lluitar pel bronze sense sort en el combat decisiu.

En el cas d'Usama Karach, aquesta és la novena vegada consecutiva que es proclama campió de Catalunya entre les diferents categories. El director de la Karate Driss Academy, Driss Labied, destaca que "com sempre, Usama ha estat a un gran nivell, ja fa nou anys seguits que és campió de Catalunya".

En el cas d'Izan Delgado, es va quedar molt a prop també d'aconseguir l'or. De fet, segons explica Driss Labied, "Izan ha estat subcampió perdent la final en els últims tres segons, però va tenir una molt bona actuació".

Ara, Usama Karach i Izan Delgado entraran en la preselecció per poder representar Catalunya en el pròxim campionat d'Espanya. La competició estatal es disputarà del 17 al 19 de novembre, a Albacete.
 
 
 
Regenerate

Te puede interesar
Lo más visto