L'oposició de l'Ajuntament de Lloret (Tots, ERC i Sumem) està estudiant presentar una querella per difamació contra l'equip de govern d'Adrià Lamelas (PSC).

Tots, ERC i Sumem demanen que es rectifiqui la comunicació institucional en què se'ls acusa de deixar factures i deutes pendents del mandat anterior.

NOTICIAS 26/10/2023 IB IB
roda-de-premsa-oposicio

L'oposició de l'Ajuntament de Lloret (Tots, ERC i Sumem) està estudiant presentar una querella per difamació contra l'equip de govern d'Adrià Lamelas (PSC). La raó d'aquesta acció és el comunicat que es va fer públic aquesta setmana, on s'anuncia un fort augment d'impostos per al 2024. Aquest increment es justifica, entre altres raons, per la complicada situació econòmica que han trobat a l'ajuntament a causa de la "gestió de l'anterior equip de govern".

Tots per Lloret, ERC i Sumem han emès una declaració conjunta en què demanen una "rectificació pública" d'aquestes acusacions i que "dimitixin en bloc" els responsables d'aquesta comunicació institucional.

Els grups de l'oposició consideren que tot això "forma part d'una estratègia per desviar l'atenció de l'augment substancial de les taxes i els impostos". Les noves ordenances fiscals es portaran al ple del proper dilluns i inclouen un augment del 11,5% de l'IBI i del 17% de l'aigua.

En la mateixa declaració, l'oposició es defensa de les acusacions de l'equip de govern format pel PSC, Junts i 'comuns'. Asseguren que no hi ha factures pendents amb Endesa i Iberdrola de l'any 2022 i que és fals el deute de 2 milions 600.000 euros amb l'Agència Catalana de Residus.

Te puede interesar
Lo más visto