L’Ajuntament de Lloret incorpora 8 persones treballadores en el marc del programa ocupacional Treball i Formació

Realitzen tasques administratives, de jardineria, de manteniment i reparació de l’espai públic, i també inclou la figura tècnica d’acompanyament dels participants

NOTICIAS 27/10/2023
2cda88b9-b23f-43db-bfbc-3a2414bfbed4

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha incorporat a 8 persones treballadores en el marc del programa ocupacional Treball i Formació, que té com objectiu la millora de l’ocupabilitat de persones amb dificultats d’inserció laboral. D’aquestes 8 persones, 4 desenvoluparan tasques administratives, i 4 realitzaran tasques de manteniment i reparació de l’espai públic, com són la conservació del mobiliari urbà i treballs de jardineria. A més de l’experiència pràctica, el programa incorpora diferents accions formatives complementaries. 

Aquest programa està destinat a diferents col·lectius considerats com a prioritaris. Aquests col·lectius són les persones majors de 52 anys aturades, persones sense dret a prestació, persones perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania, i dones en situació d’atur. La durada de les contractacions és per un període de 12 mesos. 

La regidora de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Lloret, Marina Nicolàs, ha destacat “Aquests programes són una gran oportunitat. Permeten a les persones beneficiàries incorporar-se posteriorment al món laboral gràcies a les habilitats i competències adquirides durant la contractació”.

Aquest programa ocupacional està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC). En el cas de Lloret de Mar, des del 2015 s’han beneficiat del programa Treball i Formació més de 120 lloretencs i lloretenques.

Te puede interesar
Lo más visto