Es presenta la Panic Race de Lloret de Mar, una cursa familiar que combina esport i terror

Es preveu la participació d’uns 600 participants

NOTICIAS 27/10/2023 IB IB
1d6ab366-629d-4a1e-9b6e-ec464e01e940

L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas; el regidor d’Esports, Carles Clos i l’equip de la Panic Race han presentat avui la Fitel Panic Race que tindrà lloc el proper 1 de novembre, dia de Tots Sants. Es tracta d’una cursa lúdica impulsada per l’atleta lloretenc Àngel Mullera i la Caravana de les Arts que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret. 

La Fitel Panic Race és una cursa de dos kilòmetres amb sortida des de la Font de Kaikuta que transcorre pel Turó de Can Buc i que ofereix dos nivells de por: de 18.30h a 20.00h pel públic més familiar i de 20.00h a 21.00h pels que busquen emocions més fortes. El preu és de 5€ i la previsió es arribar als 600 participants. 

Els interessats es poden inscriure al web 

El mateix dia, l’organització Xino Xano també organitza la tradicional Castanyada a la Plaça de l’Església. 

A més aquests dies, des del sector privat també s’ofereix una gran oferta d’hotels tematitzats que transformen els seus espais i ofereixen un programa d’animació especial per crear un ambient de por i diversió per als seus clients i visitants com són l’hotel Samba, l’hotel Guitart, Evenia hotels, hotel l’Azure, Costa Encantada aparthotel, hotel GHT Oasis Park, hotel Rosamar i hotel Don Juan.

Te puede interesar
Lo más visto