El Club Natació Lloret aconsegueix cinc medalles durant la primera fase del Circuit Girosona.

L'organització va comptar amb la participació de 48 nedadors en total, dels quals 18 van aconseguir accedir a les finals de diverses modalitats.

DEPORTES 13/11/2023 IB IB
natacio

El Club Natació Lloret obtingué bons resultats a la primera fase del Circuit Girosona, que es va dur a terme a Olot, en la 29a edició del Trofeu Raül Ramos. Amb la participació de 48 membres del club, van aconseguir portar-se a casa 5 medalles: una d'or i quatre de bronze.

Maria Gallart va conquerir la medalla d'or en la prova dels 100 metres braça i, a més, va obtenir una de bronze en els 200 braça. Les altres medalles de bronze van ser per a Farners Galcerán en els 100 metres braça, Guillem Pedreo en els 100 braça, i Xhoel Abazi en els 100 metres lliures.

L'entrenador del Club Natació Lloret, Joan Parra, destaca que van incrementar la presència a les finals amb la participació de 18 nedadors.

"Hem aconseguit cinc podis i hem augmentat el nombre de finalistes amb 18 places."

La segona fase del Circuit Girosona tindrà lloc al febrer del 2024 a les instal·lacions del Club Natació Banyoles. Prèviament, dins d'un mes, es duran a terme els Campionats de Catalunya per a les categories infantil i júnior.