El Club Natació Lloret aconsegueix cinc medalles durant la primera fase del Circuit Girosona.

L'organització va comptar amb la participació de 48 nedadors en total, dels quals 18 van aconseguir accedir a les finals de diverses modalitats.

DEPORTES 13/11/2023 IB IB
natacio

El Club Natació Lloret obtingué bons resultats a la primera fase del Circuit Girosona, que es va dur a terme a Olot, en la 29a edició del Trofeu Raül Ramos. Amb la participació de 48 membres del club, van aconseguir portar-se a casa 5 medalles: una d'or i quatre de bronze.

Maria Gallart va conquerir la medalla d'or en la prova dels 100 metres braça i, a més, va obtenir una de bronze en els 200 braça. Les altres medalles de bronze van ser per a Farners Galcerán en els 100 metres braça, Guillem Pedreo en els 100 braça, i Xhoel Abazi en els 100 metres lliures.

L'entrenador del Club Natació Lloret, Joan Parra, destaca que van incrementar la presència a les finals amb la participació de 18 nedadors.

"Hem aconseguit cinc podis i hem augmentat el nombre de finalistes amb 18 places."

La segona fase del Circuit Girosona tindrà lloc al febrer del 2024 a les instal·lacions del Club Natació Banyoles. Prèviament, dins d'un mes, es duran a terme els Campionats de Catalunya per a les categories infantil i júnior.

Te puede interesar
3967791559595344291

El juego político de poner palos en la rueda.

IB
NOTICIAS 11/10/2023

La falta de propuestas por parte de la oposición , centra su esfuerzo en criticar y poner palos en la rueda. Sirve para el pueblo que sus representantes gasten energía y tiempo o sería mas conveniente buscar soluciones en un pueblo que lleva años retrocediendo a nivel económico, social y de educación

Lo más visto
B220970

Lloret de Mar es vesteix de lila pel 25N

IB
NOTICIAS 24/11/2023

Més d’una quinzena d’establiments (comerç i restauració) adherits tenen els aparadors, o en el lloc més visible del local, un llaç lila i la frase: “Prou violències masclistes” pintats per una il·lustradora local. A més, tots els negocis adherits a la campanya disposen d’unes cistelles amb els llaços liles elaborats pels grups de dones de Càritas Lloret