Sergio Dosal il·lustra la campanya de civisme “Our 40.691 neighbours like you when you love Lloret”

Ha col·laborat en campanyes per a empreses com Filmin, L’Oréal o Puru Remangu i el caracteritza un estil viu i colorit que fuig dels convencionalismes

TURISMO 15/08/2022
83e5e50f-0573-4ffa-9f2e-0083b505f1a6

L’il·lustrador Sergio Dosal i l’agència creativa FEAS han presentat avui la campanya de civisme de Lloret per les temporades 2022 i 2023 a l’hotel Delamar acompanyats de l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat.

La campanya, que va començar el darrer mes de juny i té per claim “Als 40.691 veïns i veïnes, els agrades quan estimes Lloret”, torna a incidir en la importància del respecte i de trobar un equilibri entre les necessitats de la ciutadania i les dels visitants. Aquest any posa al centre els 40.691 veïns i veïnes de Lloret i trasllada, d’una forma divertida i amable, que estimar Lloret i tractar amb respecte el seu entorn fa feliç la seva ciutadania. En paraules de l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, “insistim en aquesta vessant de la sostenibilitat social, en recordar als visitants que gaudeixin de les seves vacances però sempre des del respecte per la ciutadania de Lloret i el seu entorn”.

Sergio Dosal, il·lustrador que ha col·laborat en campanyes per a empreses com Filmin, L’Oréal o Puru Remangu ha estat l’autor imatge de la campanya que consta de quatre il·lustracions diferents personalitzades per Lloret de Mar i que versen sobre temes al voltant de la sostenibilitat com són la neteja de platges, la mobilitat sostenible, el reciclatge i el respecte per la natura. En Sergio Dosal, durant l’entrevista amb Amaranta Gibert, directora del Teatre de Lloret i periodista especialitzada en comunicació cultural ha explicat que “és una campanya divertida que convida a gaudir i deixar gaudir. Els personatges que hem creat gaudeixen de l’entorn sempre des del respecte”.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que “l’estil viu, colorit i transgressor d’en Sergio Dosal encaixa molt bé amb els valors de marca de Lloret de Mar. Una imatge fresca que trenca amb els convencionalismes i incorpora aquest valor inclusiu que vol aportar la destinació”.

La campanya consta de diferents elements de publicitat exterior a la via pública com són les banderoles, les pantalles digitals, diversos tipus de MUPIS, tòtems informatius i adaptacions online. A més, també hi ha un paquet de creativitats a disposició del sector turístic amb diferents materials on i off-line per a que els establiments turístics puguin adherir-s’hi i donar visibilitat a la campanya.

Lloret Turisme va començar a endegar aquestes campanyes de civisme que busquen enfortir la relació entre resident i turista el 2017. El Pla Estratègic de Turisme 2010-2014 de Lloret de Mar ja incloïa un programa de comunicació i sensibilització dirigit a la població local a visitants.

Te puede interesar
3967791559595344291

El juego político de poner palos en la rueda.

IB
NOTICIAS 11/10/2023

La falta de propuestas por parte de la oposición , centra su esfuerzo en criticar y poner palos en la rueda. Sirve para el pueblo que sus representantes gasten energía y tiempo o sería mas conveniente buscar soluciones en un pueblo que lleva años retrocediendo a nivel económico, social y de educación

Lo más visto
B220970

Lloret de Mar es vesteix de lila pel 25N

IB
NOTICIAS 24/11/2023

Més d’una quinzena d’establiments (comerç i restauració) adherits tenen els aparadors, o en el lloc més visible del local, un llaç lila i la frase: “Prou violències masclistes” pintats per una il·lustradora local. A més, tots els negocis adherits a la campanya disposen d’unes cistelles amb els llaços liles elaborats pels grups de dones de Càritas Lloret