Afluència multitudinària per veure Lloret Drone Festival

Lloret de Mar va cloure ahir el Lloret Drone Festival

CULTURA 01/08/2022 lloret cat

Lloret de Mar va cloure ahir el7b045a95-4a2a-4cf0-b944-0fe05fb4e128 amb l’espectacle de l’empresa madrilenya Umiles; el colofó final de tres dies d’espectacles amb una afluència multitudinària que va omplir la platja, la façana marítima i els establiments de restauració de primera línia de mar de persones que es varen acostar per gaudir d’aquests shows amb 100 drons sobrevolant la badia. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, ha remarcat que l’Ajuntament fa una valoració molt positiva de l’esdeveniment “tant en quantitat com en qualitat, el nivell del desenvolupament en conjunt del festival ha estat molt elevat i la voluntat es millorar any rere any i convertir-lo en un referent internacional”. De fet, respecte l’edició 2021, ja s’ha fet una innovació important passant a format de festival de tres dies convidant a empreses de diferents llocs com són Celestial del Regne Unit, que va actuar el primer dia i Umiles de Madrid, que va tancar ahir. El dissabte l’actuació va anar a càrrec de Flock Drone Art de Catalunya.

A banda de ser un festival apte per a tots els públics, de fet l’han pogut gaudir moltes famílies, grups d’amics i persones de totes les edats, es tracta d’un espectacle respectuós amb el medi ambient i d’alt component tecnològic, en línia amb els esdeveniments que actualment tenen més recorregut de futur. 

El festival, impulsat per l’Ajuntament de Lloret de Mar, compta novament amb l’empresa catalana Flock Drone Art, per a l’organització, coordinació i execució tècnica de tots els espectacles. 

Te puede interesar
3967791559595344291

El juego político de poner palos en la rueda.

IB
NOTICIAS 11/10/2023

La falta de propuestas por parte de la oposición , centra su esfuerzo en criticar y poner palos en la rueda. Sirve para el pueblo que sus representantes gasten energía y tiempo o sería mas conveniente buscar soluciones en un pueblo que lleva años retrocediendo a nivel económico, social y de educación

Lo más visto
B220970

Lloret de Mar es vesteix de lila pel 25N

IB
NOTICIAS 24/11/2023

Més d’una quinzena d’establiments (comerç i restauració) adherits tenen els aparadors, o en el lloc més visible del local, un llaç lila i la frase: “Prou violències masclistes” pintats per una il·lustradora local. A més, tots els negocis adherits a la campanya disposen d’unes cistelles amb els llaços liles elaborats pels grups de dones de Càritas Lloret