El Drone Show Festival de Lloret de Mar tanca la tercera edició amb més de 150.000 espectadors

El Drone Show Festival de Lloret de Mar que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana ha atret més públic que mai. Més de 150.000 espectadors han presenciat els tres espectacles programats durant el festival organitzat per l’Ajuntament de Lloret de Mar i l'empresa catalana Flock Drone Art amb el suport de la Diputació de Girona

TURISMO 21 de agosto de 2023
553990f8-b9ef-4600-8f47-637400bcd8cf

La tercera edició del Drone Show Festival s’ha tancat amb un gran èxit d’assistència. Al llarg de tres dies, més de 150.000 espectadors han presenciat els tres espectacles de drons de la programació, una xifra que triplica les dades d’assistència de les dues primeres edicions.

En aquesta tercera edició, el festival ha reforçat el seu caràcter internacional i per primera vegada ha acollit empreses especialitzades en espectacles de drons de tres països diferents. Concretament, productores d’Espanya, Portugal i França han ofert les seves propostes artístiques al cel de Lloret de Mar. Els tres espectacles programats van tenir una temàtica comuna i, des de diferents òptiques i sensibilitats, van oferir propostes relacionades amb la naturalesa i la necessitat de preservar el nostre planeta. 

El Drone Show Festival és l’únic certamen del món que reuneix espectacles amb drons d’empreses de diferents països. La voluntat dels organitzadors és consolidar-se com el festival internacional de referència en aquesta modalitat artística i vertebrar un esdeveniment singular, sostenible i de gran valor afegit. 

L’alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas, ha assegurat que “aquests tres dies hi ha hagut una gran afluència de persones que s'han acostat per gaudir d'aquest espectacle de drons que enguany ha fet un salt exponencial amb el doble de de drons i incorporant empreses internacionals de Catalunya, França i Portugal”.  L’alcalde ha afegit que “el Lloret Drone Festival posiciona Lloret de Mar com a referent al sud d'Europa en aquesta indústria emergent, amb un alt valor afegit en termes tecnològics i ambientals”.

El Drone Show Festival permet millorar i diversificar l’oferta turística i cultural de les ciutats que acullen aquest esdeveniment internacional. El festival ha ampliat enguany les seves seus amb la incorporació de Gijón on a principis de mes també es van programar tres espectacles de diferents d’empreses d’Espanya, els Estats Units i els Països Baixos.

Te puede interesar

Es celebra la Junta Local de Seguretat a Lloret

L’alcalde ha presidit la Junta i han assistit el subdelegat del govern espanyol a Girona, Albert Bramon, i la delegada del govern a Catalunya, Laia Cañigueral amb els diferents comandaments dels cossos policials de Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guardia Civil, Bombers i Protecció Civil

98c092ee-2e7d-476a-9b69-2301ca11ee31

L’Ajuntament de Lloret crea el Consell Local de Salut

Està presidit per l’alcalde i el composen els departaments vinculats amb l’àmbit de la salut i diferents representats dels àmbits d’hospitalització, atenció primària i sociosanitària de la Corporació de Salut de Maresme i la Selva

96f7cb27-2985-4b02-be64-430887ebb13c