Els mitjans i les xarxes socials estan expressant opinions favorables sobre Lloret de Mar.

Lloret Turisme ha recopilat els impactes a la premsa durant la pretemporada d'aquest 2023 i la valoració és altament positiva.

TURISMO 28/08/2023
20220129_112352

Mitjans de comunicació de renom com La Vanguardia, Ràdio Televisió Espanyola i Ràdio Marca, o blogs com Yo Amo Viajar i El Turista Podcast, han publicat reportatges sobre Lloret de Mar els últims mesos.

Lloret Turisme ha fet un recull dels impactes a la premsa durant la pretemporada d’aquest 2023 i la valoració és molt positiva, segons el regidor de Turisme, Frederic Guich. “Òbviament, que mitjans de comunicació de renom, com Televisió Espanyola, Ràdio 5, la Vanguardia, Crónica… treguin articles parlant en positiu de la nostra vila, ens fa estar més que satisfets”, assenyala el regidor.

“No parlen només de la planta hotelera, les platges, l’oci nocturn, sinó que van més enllà, i parlen també dels nostres jardins, del cementiri, amb ‘L’herència de les Amèriques’, de l’activitat que es fa sobre Sorolla…”

Frederic Guich
El regidor reconeix que sovint el nom de Lloret de Mar apareix als mitjans i a les xarxes socials per aspectes negatius, però assegura que aquest any l’impacte positiu ha estat molt elevat i això s’ha de celebrar, perquè els mitjans s’interessen per conèixer les coses bones que té la destinació.

“La sensació és que aquest any hi ha hagut molt més articles en positiu”

Frederic Guich
Lloret Turisme compta amb una oficina que s’encarrega de gestionar les relacions de la destinació amb la premsa, tant buscant nous mitjans que puguin publicar sobre Lloret, com atenent els que mostren interès en la nostra destinació.

Lo más visto