Demà comença el festival SOM de Mar de Lloret amb l'actuació de Manel

Des de demà 19 d'agost als Jardins de Santa Clotilde i fins el 27, amb un total de 9 artistes, entre ells Rosario i Sergio Dalma -amb entrades exhaurides- els catalans Blaumut, Els Pets, Joan Dausà, Ramón Mirabet i la participació de Coque Malla i els internacionals Boney M.

CULTURA 22/08/2022
028e9c22-fa98-4976-a32d-dd4262babf47

Aquest any s'inaugura la nova zona gastronòmica d´accés gratuït de Sa Boadella 
Situats damunt d'un penya-segat entre Cala Boadella i la Platja de Fenals i amb unes impressionants vistes sobre la mar es troba un dels tresors millor guardats de Lloret de Mar. Son els Jardins de Santa Clotilde i dins d'ells, durant 9 dies del mes d'agost se celebra el Festival Som de Mar - organitzat per l'Ajuntament de Lloret de Mar i U98, amb el suport de Vadecom Agency/Dts-, aquest any en la seva tercera edició. Un festival que va néixer durant la pandèmia i que ha sobreviscut a ella, fins arribar al 2022 creixent en quant a aforament , escenari , artistes i la creació d´un nou espai el village Sa Boadella, un balcó a la cala del mateix nom -escenari d'algunes pel·lícules- també amb oferta gastro i d´accés gratuït. Es pot considerar ja com un dels festivals importants de la Costa Brava, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Lloret. 

Aquest any amb les actuacions de diferents artistes, la majoria catalans, i amb varietat d´estils i propostes artístiques. Des de uns veterans com Manel o Els Pets fins la frescor de Joan Dausà o les balades de Sergio Dalma, l'energia escènica de Rosario Flores , el rock pop del ex Ronaldos Coque Malla o tots un clàssics con Boney M i els seus èxits dels 70. 

Tot això en el marc incomparable dels Jardins de Santa Clotilde, un dels més importants d'Europa, a la vora del mar, i amb un espai dedicat a la gastronomia, el Village, on gaudir de la millor cuina local i unes vistes úniques. 

Festival Dates

19 Manel
20 Ramon Mirabet
21 Coque malla
22 Blaumut
23 Rosario (entrades exhaurides)
24 Sergio Dalma (entrades exhaurides)
25 Boney M
26 Joan Dausà
27 Els Pets
 
 
 

Lo más visto