Arriba una nova edició de la Fira de Halloween i Tots Sants de Lloret de Mar amb un complert programa d’espectacles itinerants, animacions, música, el mercat terrorífic, tallers infantils, i dos túnel

Durant cinc dies el passeig marítim es transforma combinant tradició i modernitat

NOTICIAS 26/10/2023
eeb2314e-b328-44fd-9667-b5f9d129aae6

Del 27 d’octubre a l’1 de novembre el passeig marítim de Lloret de Mar es transforma per celebrar una nova edició de la Fira de Halloween i Tot Sants. 

La Fira tindrà un complert programa d’activitats que inclou un mercat temàtic amb una cinquantena de parades, espectacles itinerants, animacions fixes, música, i altres activitats complementaries com tallers infantils. 

La novetat d’enguany és que al ja tradicional túnel de terror de 25 metres de llargada, s’hi afegeix un segon túnel del terror per al més petits de la família. D’aquesta manera la Fira esdevé una de les propostes més complertes i de caire familiar de Catalunya d’aquesta temàtica. 

Segons declaracions de la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Cristina Aymerich: “L’edició d’enguany amplia els dies de celebració i inclou més propostes. És per aquest motiu que esperem superar amb escreix els 15.000 visitants de la passada edició”. 

La Fira de Halloween i Tots Sants es duu a terme a la plaça de la Vila, passeig Verdaguer i passeig Marítim, ocupant una superfície de 3.500 m2. Els horaris són de les 11 a les 22 h. Per a més info consulteu el web: www.lloret.cat/halloween

Te puede interesar
Lo más visto