Jan Rosa, guanyador de l'última edició del Dakar Classic, estarà al Rally de Lloret.

El de Fornells de la Selva, als seus 22 anys, farà de copilot del seu pare.

NOTICIAS 14/02/2024
Rosa-i-Santolalla-al-podi-KIKO-MONCADA

El onzeè Rally de Lloret arriba aquest divendres amb un cartell de luxe, amb pilots i copilots de gran nivell. Un d'ells és el gironí Jan Rosa, tot un guanyador de l'última edició del Dakar Classic.

El de Fornells de la Selva, als seus 22 anys, farà de copilot del seu pare, en un escenari, el de Lloret, que ja ha provat en altres ocasions. L'objectiu serà proclamar-se campió de la categoria Regularitat Esportiva. De fet, ja sap el que és guanyar a Lloret de Mar i, en aquesta ocasió, torna amb l'objectiu de pujar al més alt del podi.

"L'objectiu sempre és guanyar-lo, el primer any que el vaig córrer vam fer segons i l'any següent el vam guanyar, és un ral·li molt tècnic".

Jan Rosa

Pare i fill competiran a bord d'un Peugeot 205. El copilot assenyala que és un cotxe petit que han de portar al límit, perquè no és massa potent. No obstant això, assegura que és molt divertit competir amb aquest vehicle.

"Competim amb un Peugeot 205, és un cotxe petit, que ens ha donat moltes alegries, però no és gaire potent i hem de portar-lo al límit".

Jan Rosa

Jan Rosa arriba a la cita després d'assolir un hit molt destacat: guanyar el Dakar Classic 2024. Ho va fer al costat de Carlos Santaolalla en una experiència que considera inoblidable.

"Ha estat una experiència brutal, tant de copilotatge com de vida, han estat 14 dies de cursa i ha passat de tot".

Jan Rosa

A més de la participació al Rally de Lloret, Jan Rosa també té en el calendari el debut a la Copa Hyundai del Campionat d'Espanya, en un parell de mesos. A part de la seva carrera esportiva, de la qual no descarta en un futur donar el salt a pilot, el gironí també destaca com a estudiant universitari. Realitza tres carreres alhora: Dret, Ciències Polítiques i ADE.

Fuente nova

A partir d'aquest divendres, el podrem veure al onzeè Rally, que comptarà amb 120 equips participants entre les categories de Velocitat, Regularitat i Llegenda.

Te puede interesar
Lo más visto