3.000 persones procedents de tot el món participen amb alegria al campionat internacional Radikal Darts

, Alejandro Alvarez, un dels organitzadors de Radikal Darts, destaca que "aquest esdeveniment és com una gran festa familiar

NOTICIAS 10/11/2023
Lloret 2023 (baja)

Amb gran entusiasme, 3.000 persones procedents de tot el món participen amb alegria al campionat internacional Radikal Darts, que es celebra a la nostra destinació fins al proper diumenge. Els organitzadors, que ja han triat Lloret de Mar com a seu des de fa anys, elogien la seva excel·lència en allotjament, ofertes d'oci i restauració, així com les modernes instal·lacions de l'hotel Evenia Olympic, que compta amb 120 dianes per al torneig.

Amb una mirada positivaCOMPRO PROPIEDADES EN LLORET DEF, on els jugadors competeixen amb passió i gaudeixen del moment. Repetim a Lloret perquè és el que la gent ens demana".

Les partides de dards es desenvolupen amb emoció, ja sigui de manera individual, en parelles, trios, equips o amb seleccions. La diversitat dels participants, tant homes com dones, de totes les edats i nivells, tant professionals com aficionats, fa que l'atmosfera sigui encara més vibrant. A més, s'ofereixen 20.000 euros en premis, amb jugadors provinents dels Estats Units, Alemanya, Portugal, Suïssa, Bèlgica, Holanda, Àustria, Itàlia, Hongria i Espanya.

Amb tot això, es preveu que el campionat Radikal Darts, que s'allarga durant 4 dies, deixarà un impacte econòmic positiu de 500.000 euros a Lloret de Mar.

Te puede interesar
Lo más visto