La tercera edició de la campanya “Compra a Lloret” és realitzarà mitjançant una APP mòbil

S’inicia el 29 de desembre, tindrà un impacte directe de 150.000€, i se’n podran beneficiar un total de 1.500 lloretencs i lloretenques

NOTICIAS 27/12/2022
b20acd3d-39ab-467c-8933-556c7b344a85

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, i la regidora de Comerç, Lara Torres, han presentat avui la nova campanya “Compra a Lloret” amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local. La campanya s’inicia el  29 de desembre a les 10 hores, i s’allargarà fins el 31 de gener, per aprofitar el període de rebaixes.

En relació a les anteriors edicions, enguany la principal novetat és que es realitzarà mitjançant una aplicació mòbil. La APP “Compra a Lloret” està disponible de forma gratuïta a les plataformes Android i IOS. La regidora de Comerç, Lara Torres, destaca que “Aquest nou format apropa i facilita a la ciutadania la campanya a través de quatre grans aspectes: major accessibilitat, consulta de la despesa, informació actualitzada de la campanya, i que és un sistema més sostenible”.

La campanya “Compra a Lloret” està dotada amb 60.000€, i tindrà un impacte directe sobre el comerç de Lloret de Mar de 150.000€. Beneficiarà a un total de 1.500 lloretencs i lloretenques, que hauran de complir els següents requisits: ser major de 18 anys i estar empadronat a Lloret de Mar. 

El funcionament de la campanya és molt senzill. Caldrà descarregar-se l’aplicació, omplir un formulari de registre, i realitzar una càrrega de 60€, que l’Ajuntament complementarà amb 40€ addicionals. El resultat serà que els beneficiaris disposaran d’un saldo de 100€, a gastar en qualsevol dels establiments adherits a la campanya. 

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha explicat que “es tracta d’una iniciativa que hem volgut mantenir i potenciar per mostrar el nostre recolzament al sector, i incentivar les compres als establiments comercials de Lloret. El comerç és un dels principals motors econòmics de la nostra població, i són importants accions com aquesta per dinamitzar-lo ”.

Te puede interesar
20231211_accessible.png_579601958

Catalunya, referent en accessibilitat universal

IB
NOTICIAS 11/12/2023

Ja està en vigor el Codi d’Accessibilitat de Catalunya, que detalla les mesures en matèria d’accessibilitat aplicables a l’edificació, el transport, l’urbanisme, els productes i els serveis, tant públics com privats i en espais ja existents o els de nova creació.

Lo más visto