La Policia Local de Blanes, Bombers i el SEM rescaten una dona que va caure a l’aigua a la zona del port

Dos agents es van haver de tirar a l’aigua per ajudar-la, ja que la víctima s’havia malmès l’espatlla, i dos altres van hissar-la mentre arribaven els equips d’emergència

NOTICIAS 05/10/2022
Policia Local Blanes Rescat Dona a l'Aigua (2)

 La matinada d’aquest passat dissabte diverses unitats d’emergències van intervenir en el rescat d’una dona que havia caigut a l’aigua i que no podia sortir-ne pels seus propis mitjans a conseqüència d’haver quedat ferida. Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de 2/4 d’una de la matinada d’ahir. Des del Servei d’Emergències 112 van avisar la Policia Local de Blanes que una dona havia caigut a l’aigua a la zona del port.

Mentre s’activava el protocol d’emergències, els primers en arribar van ser quatre agents de la Policia Local de Blanes, que van poder comprovar que la víctima estava ferida al braç i espatlla esquerres, de manera que no podia impulsar-se cap a munt per sortir de l’aigua. Davant aquestes circumstàncies, dos agents van decidir llençar-se a l’aigua per facilitar i ajudar la dona mentre els seus altres dos companys completaven l’acció des de terra.

Un cop va ser a terra, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es va encarregar d’atendre-la i traslladar-la a un centre hospitalari per ser atesa sanitàriament. Segons es va poder saber després del rescat, la caiguda a l’aigua es va produir de manera accidental, quan la dona –que estava acompanyada de dues amigues- estava manipulant alguna cosa a l’embarcació.

Al caure a l’aigua es va lesionar el braç i l’espatlla. Al no poder impulsar-se per sortir de mutu propi, una de les dues acompanyants la va estar mantenint surant, entre la passarel·la i el vaixell fins que va arribar la Policia Local. Durant l’atenció també van intervenir dues unitats dels Bombers de la Generalitat que havien estat alertats per si feia falta la seva intervenció. En total, doncs, van actuar cinc dotacions: dues de la Policia Local de Blanes, 2 de Bombers i 1 del SEM. L’operatiu es va donar per finalitzat poc després de la 1 de la matinada.

Te puede interesar
20231211_accessible.png_579601958

Catalunya, referent en accessibilitat universal

IB
NOTICIAS 11/12/2023

Ja està en vigor el Codi d’Accessibilitat de Catalunya, que detalla les mesures en matèria d’accessibilitat aplicables a l’edificació, el transport, l’urbanisme, els productes i els serveis, tant públics com privats i en espais ja existents o els de nova creació.

Lo más visto