La Fundació Oncolliga Girona, per a malalts de càncer, obre una nova delegació a Lloret de Mar

Es tracta d’una entitat que treballa per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars a la demarcació de Girona

NOTICIAS 07/01/2024
46b02e36-fd49-4190-bc34-c6bcad22ca0b

Lloret de Mar és, des d’ara, una de les 91 seus que la Fundació Oncolliga Girona té repartides arreu de les comarques gironines. L’entitat destina els seus esforços a atendre i acompanyar malalts de càncer, així com a donar suport als seus familiars. Ofereix un gran ventall de serveis com assistència domiciliària, assessorament nutricional i legal, atenció psicològica, cessió de material o un banc de perruques, entre molts altres. 

Fins al moment, la Fundació Oncolliga Girona ha registrat les següents dades pel que fa a pacients de Lloret de Mar: 19 atencions psicològiques, 9 atencions de fisioteràpia a domicilis, 6 serveis de drenatge limfàtic, 7 atencions d’estètica oncològica, 3 sessions de nutrició i 2 sessions de sexologia. A més, 6 persones han demanat perruques i s’ha facilitat material a un total de 12 famílies. 

Aquest dijous, l’alcalde, Adrià Lamelas, acompanyat d’altres representants del govern municipal, ha mantingut una trobada amb la Presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Paqui Badosa, que ha exposat tots els serveis i la tasca que duen a terme. Al llarg de la reunió, Badosa ha valorat de manera molt positiva l’obertura d’aquesta nova delegació i ha assenyalat que “és un dia molt important per nosaltres i hem pogut explicar tots els serveis que oferim i dels quals els lloretencs ja se’ns beneficien”. 

Des del consistori també es considera molt important l’obertura d’aquesta nova delegació. La regidora d’Igualtat, Míriam Rodríguez, ha explicat que “era una petició dels ciutadans que pateixen aquesta malaltia i estem molt contents de poder tenir aquesta delegació, per atendre i oferir serveis a tothom que ho necessiti”. 

De moment, aquesta delegació no té un espai físic, tot i que des del govern municipal aposten per treballar de manera conjunta amb la Fundació Oncolliga per tenir-lo en un futur.

Te puede interesar
20231211_accessible.png_579601958

Catalunya, referent en accessibilitat universal

IB
NOTICIAS 11/12/2023

Ja està en vigor el Codi d’Accessibilitat de Catalunya, que detalla les mesures en matèria d’accessibilitat aplicables a l’edificació, el transport, l’urbanisme, els productes i els serveis, tant públics com privats i en espais ja existents o els de nova creació.

Lo más visto
fa15955c-6dbd-4cd4-931d-bc405a374f9b

Gran Desfile de Carnaval

11/02/2024

Inicio en el paseo de Camprodon y Arrieta, pasa por el paseo Verdaguer, el paseo de Agustí Font, la avenida de Just Marlés y la avenida del Rieral.